Verlimmo

Verlimmo is een gevestigde waarde in de regio met een verdiende naamsbekendheid. Deze is gebouwd op een jarenlange ervaring. Verlimmo is reeds 70 jaar een succesvolle speler op de vastgoedmarkt!

Verlimmo / Markt 21 / Schilde / Vastgoed

TEAM

Ons team van makelaars zorgt voor onze goede reputatie, omwille van de persoonlijke aanpak, spontaniteit en optimale service aan realistische prijzen. Wij zetten ons dagelijks in als individu maar kennen de krachten van teamwork. 

Kantoor

Ons kantoor is al meer dan 70 jaar een thuishaven voor iedereen met vastgoedvragen. Fysieke regionale aanwezigheid is enorm belangrijk en daar zetten wij op in. 

Wat zeggen

onze klanten.

  • Als koper kan ik enkel positieve ervaringen delen. Ze zijn bereikbaar en staan steeds klaar om vragen te beantwoorden / extra bezichtigingen te organiseren / diensten te verlenen die het hele koopproces eenvoudiger maakten. Aanrader!

    Mvr. De Weerdt

    Tevreden klant

  • Ik wou mijn woning eerst zelf verkopen. Dit bleek niet zo vlot te verlopen. Nadat Freya bij ons op bezoek is gekomen heeft het niet langer dan 2 weken geduurd voordat onze woning verkocht is. Voor meer dan de vraagprijs. Aanrader!

    Peter de Jong

    Tevreden klant

© 2021 Verlimmo. Alle rechten voorbehouden. ❘ GebruiksvoorwaardenPrivacybeleid ❘ made by