Freya Verlinde

“IK HOU VAN WERKEN EN BEN ZEER AMBITIEUS. “

Ondernemen zit me in het bloed, ik sta er mee op en ga er mee slapen en dat al meer dan 20 jaar. Maar ik ben ook moeder van een zoon en een dochter dus heb ik de juiste balans tussen werken en privé gezocht, een hele uitdaging maar dat lukt me prima. Ik zie mezelf als ontzorger, iemand die denkt in concrete oplossingen, mijn focus ligt op verbinding en mijn vizier richt ik altijd op resultaat want daar draait het om! Bied echt waarde in wat je doet en blijf oprecht. En uiteraard ben ik niets zonder mijn zeer trouwe en professionele team waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

Joeri Canters

“DE JUISTE BALANS TUSSEN EEN FAMILIALE SFEER EN PROFESSIONALITEIT IS ONZE GROTE STERKTE.“

In het verleden heb ik steeds commerciële functies vervuld en ongeveer 11 jaar geleden heb ik de stap genomen om bij mijn echtgenote in de zaak te komen. En daar heb ik geen seconde spijt van. Ik neem de publiciteit en plaatsbeschrijvingen op mij en een deel van de boekhouding, uiteraard ondersteun ik verder waar nodig dus ook bij plaatsbezoeken. De juiste balans tussen een familiale sfeer en professionaliteit is onze grote sterkte.

Chrisje Dillen

“KANDIDAAT KOPERS HELPEN MET HUN ZOEKTOCHT NAAR EEN NIEUWE THUIS, MEEBOUWEN AAN IEMANDS TOEKOMST.“

Sinds 2019 maak ik deel uit van het Verlimmo team dus qua ervaring en leeftijd ben ik het groentje van de groep. Verlimmo was een bewuste keuze voor mij, door mijn horeca ervaring vind ik het sociale contact nog steeds één van de leukste aspecten in de job, kandidaat kopers helpen met hun zoektocht naar een nieuwe thuis, een uitdaging die ik met plezier aanga! Als vastgoedmedewerkster start ik de verkoopdossiers op en sta ik in direct contact met de verkopers maar ook met de kandidaat kopers bij de plaatsbezoeken. Verlimmo is een hecht familiebedrijf waarbij het rechtstreeks en transparant contact met de klant vanboven op het lijstje staat, dus van dag 1 was het dan ook een match en voel ik me hier helemaal thuis.

Nicole van
Ostaeyen

“IK WERK AL 40 JAAR IN DE VASTGOEDSECTOR EN KREEG DE KNEEPJES VAN HET VAK MET DE PAPLEPEL INGEGOTEN.“

Hallo ik ben Nicole, gehuwd en heb een pluszoon van 30 jaar. Ik werk al 40 jaar in de vastgoedsector en kreeg de kneepjes van het vak met de paplepel ingegoten, eerst bij Markt 21 en sinds 14 jaar voor Freya bij Verlimmo. Wij zijn een hecht team en goed op elkaar ingespeeld en dat is volgens mij uniek. Ik sta in voor de verhuurdossiers en heb in de loop der jaren een vertrouwensband opgebouwd met vele eigenaars en huurders. Ik hou enorm van mijn werk. Met veel passie kom ik nog elke dag werken, alsof het de eerste werkdag is. Ik ben de oudste op kantoor en van het zorgzame type dus ze noemen me: de moederkloek op kantoor.