Woning te koop in Schilde

Woning te koop in Schilde - Werknemer verlimmo

Bent u op zoek naar een huis te koop in Schilde? Houd ons aanbod dan goed in de gaten. Als makelaarskantoor met ruim 70 jaar ervaring, benaderen veel mensen ons voor de verkoop van hun woning in Schilde. Op ons platform vindt u dan ook veel woningen van verschillende types. Zoekt u een luxe villa in Schilde? Of bent u als starter op zoek naar een kleinschalige woning? Voor ieder soort woning in Schilde kunt u ons platform raadplegen. Bij interesse kunnen wij al snel een bezichtiging met u inplannen.

Een woning kopen in Schilde

Wilt u een woning kopen in Schilde? Dan neemt u een belangrijke beslissing. U kiest namelijk een woning die de komende jaren hoogstwaarschijnlijk uw thuis zal vormen. Als makelaar kunnen wij u alles over onze woningen en de regio vertellen. Zo weet u precies wat een woning interessant maakt. Bij Verlimmo vinden we het belangrijk om snel en transparant te communiceren. Zo hoeft u nooit lang op een reactie te wachten en weet u vlot wat u kunt verwachten.

Reageren op een woning in Schilde

Ziet u een villa of ander type woning in Schilde die aan al uw wensen voldoet? Neem dan snel contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in voor een bezichtiging. Heeft u bepaalde vragen over een huis te koop in Schilde? Neem in dat geval gerust contact met ons op, zodat wij de belangrijkste vragen alvast op afstand kunnen beantwoorden. U kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Wilt u een huis kopen in Schilde, maar ziet u op dit moment geen woning die aan al uw wensen voldoet? Geef uw wensen dan aan ons door. Zo ontvangt u automatisch een melding als er een woning wordt aangeboden die goed bij u past.

Panden in de regio Schilde

Verlimmo pand

SCHILDE

€ 2.100 P/M

villa

4

1

3500

verhuurd
Verlimmo pand

'S-GRAVENWEZEL

appartement

3

2

verhuurd
Verlimmo pand

'S-GRAVENWEZEL

woning

2

1

verhuurd
Verlimmo pand

'S GRAVENWEZEL

garage box

verhuurd
Verlimmo pand

'S GRAVENWEZEL

garage box

verkocht
Verlimmo pand

SCHILDE

chalet

1

1

515

verkocht
Verlimmo pand

SCHILDE

woning

2

1

1231

WIJ ZOEKEN UW DROOMWONING.

Wij zetten in op de nieuwste marketing technieken. Wij brengen u direct op de hoogte wanneer er een nieuw pand in ons bestand komt en voldoet aan uw zoekcriteria.