Over ons

We zijn bescheiden en praten niet graag over onszelf. “Verlimmo schrijft reeds 70 jaar succesverhalen in de streek!” Bekijk onderstaande video.

Ontdek

verlimmo.

70 jaar 

ervaring.

“Verlimmo gaat tot het uiterste, het is enorm prettig dat de vastgoedmakelaars ook na sluitingstijd bereikbaar zijn.”

Een andere naam maar de vertrouwde service naar klanten blijkt onveranderd. Het was tijd voor een frisse wind bij Verlimmo voormalig Markt 21 kantoor te Schoten.

 

 

We hebben de covid-19 periode goed gebruikt om onszelf opnieuw uit te vinden. We willen de klanten namelijk nog beter tonen hoe wij te werk gaan en wie wij zijn. We hebben een digitaal marketing bureau onder de arm genomen gespecialiseerd in vastgoed bedrijven om ons te begeleiden. Wij willen namelijk blijven bestaan in de toekomst en nog meer op maat van onze klanten werken.

 

 

Technologie is in 2021 enorm belangrijk om de organisatie en de dienstverlening klaar te maken voor de toekomst. Daarom proberen we ons altijd opnieuw uit te vinden en te verbeteren. Momenteel werken we bij Verlimmo aan het  “next gen” vastgoedkantoor van de toekomst

de klant

is koning

Door te luisteren naar onze klanten is Verlimmo een vaste waarde in de streek geworden. Klanten vertellen ons vaak:

“Verlimmo gaat tot het uiterste, het is enorm prettig dat de vastgoedmakelaars ook na sluitingstijd bereikbaar zijn.”

Klanten vertellen ons ook vaak dat ze het een meerwaarde vinden dat we zo veel regionale marktkennis hebben. Maar niet enkel kennis is belangrijk ook het menselijke aspect. Zo hebben we geleerd dat we op maat dienen te werken van onze klanten. Een concept of service die voor iedereen hetzelfde wordt toegepast, blijkt uit ervaring niet te werken.

© 2021 Verlimmo. Alle rechten voorbehouden. ❘ GebruiksvoorwaardenPrivacybeleid ❘ made by